6. 8. 2024
Letní radosti

Letní radosti pro malé i velké. Hračky pro babičku i dědu, pro milovanou kamarádku i strýčka Edu a jeho kočku. Veselé barvy a hlaďoučké tvary pro léto plné zážitků s vámi – kamarádi!

Na létě je nejhezčí, že čas plyne tak nějak pomaleji. Vzduch voní pohodou, slunce popohání rostlinky, plody dozrávají a my objevujeme nová místa, zážitky i chutě na prázdninách a dovolených. A vzpomínáme na dětství – bezstarostné hraní, sbírání hub a borůvek, celé dny na koupališti. Čas s kamarády i s prarodiči. Kolikrát jsme prohráli v kartách a zvítězili v Člověče nezlob se. Uhráli to na 3:3 ve fotbale na dvorku. To všechno k životu prostě patří: výhry, prohry i remízy.

Léto nabíjí energií! Pro nás v KUTULU je to také čas, kdy se potkáváme nad novými nápady. Přemýšleli jsme, jak letní náladu ztvárnit, a ovoce a zelenina nám nějak samy skočily do ruky. Vytvořili jsme krajiny, ve kterých jsou naše dřevěné hračky hlavními hrdiny. Moc jsme si to užili a chtěli bychom se s vámi o tu radost podělit.

•  •  •

Podívejte, na jedné ze scén hraje prim BRIKULO – naše veselá stavebnice. Procvičíte si s ní geometrické tvary a zlomky. Ale žádné trápení, jen trošku učení, poznávání a inspirace! Vytvořte si vlastní svět. Postavte městečko, vesnici, pole nebo les. Hola hej, ptáčku, do mráčků leť!

Když se potkají LABU a BULA, je z toho první láska, jak má být! Dřevění ptáčci u vás doma rádi přistanou jako jedinečné dárky pro děti všech věkových kategorií, hračky, objekty, ale i dekorace. Rozjeď to, roztoč to – jde ti to. Gratulace!

Černý ptáček KOS ví, že nic lepšího není než sladké lenošení. S kamarády na sluníčku čekat, až se sešeří. Pak utíkat rychle domů, dostat hrušku k večeři. A pak už každý správný kos zaboří nos do peřin.

A ten bílý koník s kouzelným rohem? To je přece UNICORN – váš kamarád, se kterým se nebudete bát. Když zahlídne bubáka na zápraží, pohledem ho zpraží. A je klid! Na tábor nebo k babi? Jen si ho zabalit! Pojede s vámi rád a zůstane napořád!

KUTULU jsou české dřevěné hračky pro malé i velké. V kolekcích PI-PI a HIPO najdete originální dřevěná zvířátka, která se umí houpat, otáčet nebo jezdit na kolečkách. Dětské stavebnice XYLONAUT a BRIKULO jsou hračky, které už od 1 roku pomáhají rozvíjet kognitivní funkce i fantazii. Pořídit je můžete tady na e-shopu nebo u našich distributorů.

Foto: Adriána Vančová